Grondverzet

Met een uitgebreid assortiment aan moderne grondverzetmachines - voorzien van vakbekwame mensen - bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg en onderhoud van infrastructuur, bouwterreinen en waterkeringen. 

Cultuurtechniek

Het samenbrengen van mens en natuur.   Door middel van de nieuwste technieken en gediplomeerde mensen maken we graag samen met u ecologisch verantwoorde openbare ruimten, sportvelden en landschappen.

Agrarisch

Graag delen we onze passie voor plant en bodem met u. Middels advies en inzet van moderne machines kunnen we u assisteren bij het optimaliseren van de  bedrijfsvoering om zo samen de gewenste opbrengst te realiseren. 

Recente projecten

KREKEN KWEKEN

In opdracht van een samenwerking tussen gemeente en waterschap mochten we een kreek graven om de ecologische zone op Voorne Putten meer vorm te geven.

IMG_9663.JPG

Egaliseren landbouwpercelen

Met regelmaat egaliseren wij voor agrarische ondernemers percelen ten behoeve van een goede afwatering met behulp van laser en GPS techniek.

IMG_5891.JPG

maasvlakte twee

Bekijk hier een omschrijving en foto's van alle werkzaamheden die wij over een periode van vijf jaar hebben uitgevoerd op de tweede maasvlakte. 

 

Neem contact met ons op

 
 
 

Loonbedrijf Vijfvinkel           
Telefoon: 06-53218206       info@loonbedrijfvijfvinkel.nl
Sliklandseweg 1A                  KvK nr 640 89 762
3222 LH  Hellevoetsluis       BTW nr NL178 409 741 B02